Zendingscollecte Pinksteren 13-21 mei ’18

Geef verslaafden in Mexico nieuwe hoop.
Voorafgaand aan de pinkstercollecte van de Diaconie in de kerk worden in de week voor Pinksteren aan hen die daar voor open staan de bekende zendingsenvelopjes uitgereikt en weer opgehaald.

Mexico, het land van de taco’s en sombrero’s. Naast deze leuke karaktereigenschappen, tekenen drugs en geweld helaas ook het land. Velen komen al jong in aanraking met drugs. Op straat, via vrienden of om het harde leven te vergeten. Het leven wordt hierdoor niet makkelijker, in tegendeel.Om die reden heeft een kerk in Mexico Centro Shalom opgericht. Ze heeft haar armen uitgestrekt naar de mensen die overal tussen vallen. Centro Shalom is een uitzondering op de vele afkickcentra die het land rijk is. In tegenstelling tot andere centra, richt Centro Shalom zich niet alleen op het afkicken, maar ook op de persoon, de familie en God.Mensen die al jaren verslaafd zijn en meerdere malen geprobeerd hebben af te kicken, slagen daar bij Centro Shalom wel in. Naast het afkicken leren de verslaafden over hun verleden te praten, te vergeven en weer op een toekomst te hopen. Deze mensen zijn ook gezien door God en ook zij verdienen een tweede kans!

De GZB steunt Centro Shalom in Mexico. Uw gebed en financiële steun zijn daarbij onmisbaar. Geef aan de collecte of maak uw gift over op NL91 INGB 0690.7624.45 t.n.v. GZB, Driebergen o.v.v. ‘Pinkstercollecte’.  Alvast dank voor uw bijdrage.

Zendingscommissie wijkgemeente 1