Belijdeniscatechese-w1

In onze wijkgemeente wordt grote waarde gehecht aan het doen van belijdenis. Daardoor wordt men volledig lid van en medeverantwoordelijk voor de opbouw van de gemeente. Anders gezegd: dit is de keus van het smalle pad maken. De belijdeniscatechisatie voor het seizoen 2016/2017 is inmiddels gestart. Ds. C. Hendriksen uit Woudrichem verzorgd in deze vacaturetijd de belijdeniscatechese.

Naar belijdeniscatechisatie gaan betekent overigens niet dat er automatisch belijdenis moet worden gedaan. Dat is niet verplicht, al hoopt de kerkenraad natuurlijk wel dat na een seizoen catechese u/jij niet anders wilt zeggen dan “ja”. Gebruikelijk vind de dienst, waar belijdeniscatechisanten in het openbaar getuigenis afleggen van hun geloof, plaats in de ochtenddienst op Palmzondag.

Overweegt u / overweeg jij om (volgend jaar) belijdeniscatechese te volgen? Neem dan eens contact op met één van de kerkenraadsleden om deze wens kenbaar te maken.

ikkies