Open Koffiemorgen

~~ OPEN KOFFIEMORGEN ~~ 28 maart ~~

Op woensdag 28 maart wordt in De Bron, Kerkstraat 3 in Werkendam, weer de jaarlijkse Open Koffiemorgen gehouden.

Spreekster is Margriet van der Kooi, het thema is ‘Als kinderen andere wegen gaan’. Dit is ook de titel van een boek dat Margriet schreef samen met dr. Wim ter Horst.

Nogal wat jongeren verdwijnen uit de kerk en hun ouders vragen zich af wat zij verkeerd hebben gedaan. De jongeren van nu maken kennis met heel andere horizonten dan hun (groot)ouders. Er is een enorm aanbod aan gedachten, opvattingen, leefstijlen en muziekculturen. Dat geldt ook voor geloof en levensoriëntatie. De vanzelfsprekendheid om het spoor van de ouders te volgen is weggesijpeld. Margriet gaat hier deze morgen dieper op in.

Boekhandel De Angelot is aanwezig met een boekentafel. De morgen wordt muzikaal omlijst door Marleen Paans-van Berchum op de harp en ook zal er samenzang zijn, die wordt begeleid door Cees Ippel op het orgel.

Komt u ook?
We beginnen om 09.30 uur en eindigen om 11.30 uur. Om 9.00 uur staat de koffie al klaar. De toegang is gratis en er is oppas voor de kinderen aanwezig. Neem gezellig een vriendin of buurvrouw mee!

U bent van harte uitgenodigd!