Wijk-2: dubbeltallen kerkenraad

Vacatures kerkenraad

De kerkenraad heeft tijdens haar vergadering van 27 oktober 2015 voor de komende vacatures in de kerkenraad de volgende dubbeltallen (in alfabetische volgorde) opgesteld:

In de vacature van ouderling-kerkrentmeester P.C. Heijstek:

• A. J. van Houwelingen, V.T. v. d. Boogaardstraat 30
  • T. IJ. M. de Vries, Richter 32

In de vacature van ouderling K.C. Hoogendoorn:

• A. van Suijlekom, Schans 38
  • F. T. van Voorthuijsen, Kamille 17

In de vacature van ouderling P. Bijl:

• G. van Weelden, Werkensedijk 45
  • W. van der Wiel, Eemsteyn 18

In de vacature van ouderling – scriba C. J. van Eekelen is op de eerste plaats te melden dat jeugdouderling D. C. J. de Vree scriba wordt. Daardoor ontstaat er een vacature voor jeugdouderling. De kerkenraad heeft voor de vacature van jeugdouderling het volgende dubbeltal opgesteld:

• J. J. de Koster, Wiepstelling 13
  • J. B. Smits, L. Verdoornstraat 3

De nieuwe scriba is tijdens de kerkenraadsvergadering gekozen. Toen u werd gevraagd namen in te dienen voor de komende vacatures was niet bekend dat er een vacature voor (jeugd)ouderling zou ontstaan. Op basis van de door u ingediende namen was het echter mogelijk om ook voor deze vacature een dubbeltal op te stellen. De kerkenraad dankt u voor de vele namen die u hebt ingediend.

De stemmingsvergadering is op D.V. maandag 2 november om 19.30 uur in de Bron.