Uitnodiging voor de VakantieBijbelClub

Het is bijna zover: herfstvakantie. Dit betekent dat er weer een VakantieBijbelClub wordt gehouden op D.V. dinsdagmorgen 18 oktober, woensdagmorgen 19 oktober en donderdagmiddag en -avond 20 oktober. Het thema dit jaar is “Aan tafel”.
Op de dinsdag- en woensdagmorgen worden jullie om 9.30 uur in De Bron verwacht om je in te schrijven. We beginnen om 09.45 uur en beide ochtenden duren tot ± 12.15 uur.
Op de donderdagmiddag verwachten wij jullie om 15.45 uur in De Bron om je in te schrijven. We beginnen om 16.00 uur en aansluitend op het middagprogramma eten we gezellig met elkaar. Daarna gaan we met z’n allen rond 18.30 uur lopend naar De Biesboschkerk. Het is handig om dan ’s middags ook lopend naar De Bron te komen of aan je ouders te vragen om je even naar De Bron te brengen. In de Biesboschkerk vindt om 19.00 uur de afsluiting plaats van de VakantieBijbelClub. Daar zijn ook jullie ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en belangstellenden van harte welkom.
De VakantieBijbelClub is gratis en wij zorgen voor drinken, iets lekkers en het eten op de donderdagavond. Wij vinden het fijn als jullie ook een vriendje of vriendinnetje meenemen die onze Heere niet kent of die niet naar de kerk gaat. Alle kinderen van de basisschool vanaf 5 jaar zijn van harte welkom.
Heb je vragen? Bel dan naar Sanne van der Wiel, 06 15 39 06 37 of naar Edith Smits, 06 44 65 72 84.
Wij kijken naar jullie uit en beloven dat jullie een aantal mooie dagen zullen hebben.

Print Friendly, PDF & Email