Wijk-1 brengt beroep uit op ds. R.J. Kranen uit Vriezenveen

In de kerkenraadsvergadering van 9 november is op advies van de beroepingscommissie unaniem besloten een beroep  uit te brengen op ds. R.J. Kranen uit Vriezenveen. Diezelfde avond heeft de Algemene kerkenraad met het beroep ingestemd.

De kerkenraad deelt u mee dat er geen bezwaren zijn binnengekomen tegen de gevolgde procedure in de voorbereiding op het beroep op ds. R.J. Kranen uit Vriezenveen. Op zaterdag 19 november zal daarom officieel het beroep op hem worden uitgebracht. Op woensdag 23 november  zal  de kennismakingsbijeenkomst met ds R.J. Kranen en zijn vrouw plaatsvinden. De kennismakingsavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de Biesboschkerk.  Een ieder wordt van harte uitgenodigd om bij deze kennismakingsavond aanwezig te zijn.

Op DV zondagmorgen 4 december om 10.00 uur zal ds. R.J. Kranen voorgaan in de Biesboschkerk.

Uiterlijk zaterdag 10 december dient ds. R.J. Kranen zijn beslissing kenbaar te maken.  Wij vragen u dominee en mevrouw Kranen en het uitgebrachte beroep te gedenken in uw persoonlijk gebed.