Dankdag. Voedselactie voor de voedselbank Altena.

Na de zeer geslaagde acties de afgelopen keren op biddag en dankdag, wordt in beide wijkgemeenten op D.V. woensdag 1 november a.s. tijdens de dankdag voor gewas en arbeid, weer de actie voor de voedselbank Altena gehouden.

Voor de dienst staan in de hal van de kerk enkele kratten, waarin u producten kunt deponeren. Door de voedselbank wordt bij voorkeur om de volgende producten gevraagd: koffie, mix voor nasi, groente in blik, aardappelpuree, schenkstroop en vis in blik. De voedselbank Altena deelt iedere week ongeveer 120 pakketten uit aan mensen, die om verschillende redenen in financiële problemen zijn gekomen. Gezien de crisis/recessie enz. gaan er helaas meer mensen gebruik maken van de voedselbank. Zonder deze pakketten zouden de mensen in gezondheidsproblemen komen.

De toetsing of mensen voor een pakket in aanmerking komen, gebeurt door Stichting Trema. U kunt door levensmiddelen te schenken de Voedselbank tot steun zijn in hun werk. Zie voor meer informatie de site www.voedselbankaltena.nl.

Print Friendly, PDF & Email