Open je ogen, Project HGJB

Open je ogen!

Met een nieuw seizoen, volgt ook weer een nieuw HGJB-jaarthema. In het seizoen 2017-2018 willen we samen nadenken over het jaarthema Open je ogen, de kerk in Egypte. In het dagelijks leven heeft ‘zien’ vaak een passieve vorm aangenomen. Je ziet mensen, je ziet situaties, maar in hoeverre komen ze nog echt bij je binnen? Met dit jaarthema willen we iedereen motiveren om actief te gaan ‘zien’. Zien wordt dan een bewuste keuze. Een keuze waarbij je je ogen open moet doen!

Dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor dit project. Met het geld wat we ophalen voor de kerk in Egypte kunnen we medische zorg, kinderopvang, scholing, jeugdwerk en kerkgebouwen realiseren.

Heb je nog leuke ideeën en/of tips, stuur dan een e-mail naar marieke@devreeonline.nl of edith_duynhouwer@msn.com.