Fietsen parkeren Biesboschkerk

Ten behoeve van de veiligheid is het erg belangrijk dat er bij de ingang van de Biesboschkerk geen fietsen meer geparkeerd worden. Op last van de brandweer worden we dringend verzocht de fietsen niet meer voor de hoofdingang te plaatsten, maar aan de achterzijde van de Biesboschkerk op de aangewezen fietsenparkeerplaats. De zij-ingang zal bij erediensten open zijn, zodat omlopen niet hoeft. Bovendien zal het grindpad binnenkort verhard worden en komt er belijning op de fietsparkeerplaats zodat een grotere stalcapaciteit gecreëerd word. Wanneer blijkt dat de capaciteit niet voldoende is, zullen we aan die zijde de fietsparkeerplaats uitbreiden. Totdat extra capactiteit gecreëerd wordt en de fietsparkeerplaats staat vol, vragen wij u het eerste autoparkeerplaatsvak te gebruiken nabij de fietsparkeerplaats. Wij vragen u gehoor te geven aan onze oproep.

Namens de kerkrentmeesters hartelijk dank voor uw medewerking.