Actiekerkbalans 2019 ‘Geef voor je Kerk’

Van maandag 21 januari tot vrijdag 1 februari wordt de Actie Kerkbalans gehouden. Dus vanaf week 4 kunt u weer de enveloppe ontvangen en zal iemand van ons loopteam de retourenveloppe in week 5 weer bij u ophalen. Vorig jaar hebben veel mensen gehoor gegeven aan onze dringende oproep uw vrijwillige bijdrage te verhogen. Daar zijn we erg blij om. Het is nog niet zo dat het begrotingstekort volledig is weggewerkt, daarom mag u dit jaar niet verslappen. Wij vragen u daarom uw bijdrage zo mogelijk procentueel te verhogen. In de begeleidende brief bij de actie vindt u informatie over de geefrichtlijnen, bovendien staat er weer informatie in over het geven met fiscale aftrekbaarheid. Deze informatie vindt u ook terug op onze website: www.hervormdegemeentewerkendam.nl/actie-kerkbalans. Wij moedigen u aan hiervan gebruik te maken en op die manier de kerk mee te laten profiteren in het belastingvoordeel zonder dat het u meer kost. U kunt ook bij onze penningmeester, de heer H. Nieuwenhuyzen, vragen om meer informatie of uitleg.

Op de invulstrook wordt dit jaar ook gevraagd of u uw e-mail adres weer (duidelijk) wilt invullen, zodat volgend jaar de actie zoveel mogelijk digitaal gehouden kan worden. Op deze manier kan voor de lopers veel werk bespaard worden. We hopen dat u allen hieraan gehoor geeft.

Wij hebben als Kerkrentmeesters zorgvuldig onze voorbereidingen getroffen, toch kan het zijn dat er in de voorbereidingen foutjes geslopen zijn. Er kunnen veranderingen hebben plaatsgevonden die administratief (nog) niet goed verwerkt zijn. We vragen daarvoor uw begrip. Wilt u alstublieft wel de afwijkingen aan ons doorgeven, we zullen ze zo mogelijk direct aanpassen. U kunt dit bij voorkeur per mail doorgeven aan de heer D. Hoogendoorn: dhoogendoorn@hoogendoorn-mbi.nl

De lopers kunnen de retourenveloppen vrijdag 1 februari om 19:00uur in de Bron inleveren. Wij wensen ons loopteam: Veel Succes !

Het College van Kerkrentmeesters hoopt dat u de actie een warm hart toedraagt en vertrouwt op uw ruimhartige bijdrage.

namens het college van Kerkrentmeesters