Geluid Biesboschkerk

Momenteel zijn we bezig het geluid van de Biesboshkerk te verbeteren. We zoeken naar een oplossing waardoor het geluid via internet en de kerkradio beter te verstaan is. Ook zoeken we verbetering voor het geluid in de kerkzaal wanneer de predikant en of de ouderling van dienst via de microfoons spreekt. We proberen daarbij wekelijks verschillende microfoons uit, stellen versterkers op een andere manier in en verdraaien daarbij speakers. We worden hierbij ondersteund door een professioneel bedrijf. Om het meest optimaal resultaat te behalen is een bepaalde testperiode nodig. We verwachten hiervoor het eerste kwartaal van 2019 nodig te hebben. We vragen uw begrip voor mogelijk ongemak hiervan. Vertrouwt u erop dat we zo snel mogelijk de beste oplossing zullen vinden.

Het College van Kerkrentmeesters