Donderdag 16 mei: Gemeenteavond (Wijk 1)

Twee keer per jaar wordt er een gemeenteavond gehouden. De eerste van dit jaar staat gepland op D.V 16 mei 2019 in de Grote zaal onder de Dorpskerk, de aanvang is 19.30 uur.
Op deze avond wordt u bijgepraat wat er in de kerkenraad besproken wordt. Daarnaast is er een spreker uitgenodigd, dit keer is dit Cees Rentier van de organisatie Evangelie & Moslims. Op de website www.evangelie-moslims.nl kunt u nader kennismaken met deze organisatie.
Als laatste zal in kleine kringen worden gesproken over de aangereikte onderwerpen.
Ik wil jong en oud stimuleren op deze avond aanwezig te zijn, omdat we met elkaar gemeente zijn.

Niet ter ere van ons zelf, maar ter ere van Hem, die sprak: “Ik ben de Wijnstok, u de ranken; wie in Mij blijft, en ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder mij kunt u niets doen” (Joh. 5:15). Als kerkenraad zien wij uit naar uw komst!

Arie Versluis