Uitbreiding fietsparkeerplaats Biesboschkerk afgerond

Afgelopen maanden zijn veel vrijwilligers bezig geweest met de realisatie van de nieuwe fietsparkeerplaats bij de Biesboschkerk. Gespiegeld aan de oude fietsparkeerplaats aan de noordzijde van de kerk is nu ook aan de zuidzijde een fietsparkeerplaats gerealiseerd.

Het resultaat is prachtig geworden. Ook de oude fietsparkeerplaats is aangepast, de parkeervakken zijn nu aangegeven met donkere stenen, en de paden die vrij moeten blijven, met lichte stenen. Gezien de nieuwe situatie blijkt dit voor onze gemeenteleden direct goed herkenbaar en staan de fietsen al keurig in de vakken.

We zijn ontzettend blij met de vergroting van deze capaciteit en kunnen iedereen nu een goede fiets parkeerplek aanbieden. We danken de vele vrijwilligers en sponsors die hierbij hun ‘steentje’ hebben bijgedragen, de kosten voor de aanleg konden daardoor erg laag gehouden worden.

Het College van Kerkrentmeesters