Kerkhulpverleners gevraagd

Zoals in het bedrijfsleven BHV-ers (Bedrijfshulpverleners) aanwezig zijn, zijn er ook in de kerk hulpverleners aanwezig. We noemen ze dan wel niet BHV-ers, maar KHV-ers (Kerkhulpverleners). We willen ons vast team van KHV-ers uitbreiden. Bij het verlenen van hulp is er namelijk geen verschil of je in een bedrijf bent of in de kerk, daarom zoeken we bij voorkeur mensen die al een BHV diploma hebben en ook bij ons in de kerkzaal hun ervaring als bedrijfshulpverlener willen inzetten. Mocht je geen BHV-Diploma hebben, maar toch graag eerste hulp verleent in de kerk, dan bestaat er een mogelijkheid om via de kerk dit diploma te halen.
U kunt zich opgeven bij onze koster Teus Kooij. kosterhervormdwerkendam@gmail.com