Actie kerkbalans 2020

De actie kerkbalans 2020 is weer begonnen. Vanaf vrijdag 17 januari kunt de enveloppe gekregen hebben met de  vraag voor de vrijwillige bijdrage ‘Actie kerkbalans 2020’. Het was de bedoeling dat een groot deel per e-mail verstuurd zou worden, maar helaas blijkt daar ons administratiesysteem nog niet voor te zijn uitgerust. Daar werken we hard aan, we hopen dan ook volgend jaar wél veel mensen per e-mail aan te kunnen schrijven, zodat dat veel werk bespaart bij de actiekerkbalansbezorgers. We vragen u daarom of u (weer) uw e-mail adres op de kaart van de toezegging wilt invullen. Bij mensen die geen gebruik maken van e-mail, blijven we in de toekomst de enveloppen natuurlijk ook nog gewoon bezorgen. 
Uiterlijk donderdag 30 januari wordt uw toezegging weer opgehaald door de kerkbalansbezorgers. In de kerkklankeneditie van 20 december 2019 en op de website https://www.hervormdegemeentewerkendam.nl/archieven/category/krm-nieuws kunt u lezen wat we in de gemeente mede dankzij uw bijdrage hebben kunnen doen, en welke plannen er zijn voor in de toekomst. Voor onze Hervormde gemeente van Werkendam is deze actie de belangrijkste bron van inkomsten, daarom rekenen we net als afgelopen jaar op uw betrokkenheid en uw financiële steun. 
Wij wensen vanaf deze plaats de bezorgers veel succes!! De opgehaalde toezeggingen kunnen vrijdag 31 januari om 18:30u – 20.00u worden gebracht in de Bron. 
We hopen dat u de actie een warm hart toedraagt. Het college van kerkrentmeesters dankt u vast hartelijk voor uw steun. 
Print Friendly, PDF & Email