Wijk 1 – liturgie 15 mrt Dorpskerk 10.00u

Liturgie voor de morgendienst van zondag 15 maart in de Dorpskerk met pastoraal medewerker H. Dekker uit Dussen.

*N.B.

Naar aanleiding van de persberichten van de regering met de maatregelen omtrent het coronavirus, om bijeenkomsten met meer dan 100 personen af te gelasten en berichtgeving vanuit de classis waarin kerkdiensten boven 100 personen verboden worden en diensten met minder dan 100 personen worden dringend afgeraden, heeft de kerkenraad van Wijk 1 het volgende besloten:

De diensten tot en met 31 maart af te gelasten voor kerkgangers en de diensten als volgt aan te passen: alleen de dominee met een afvaardiging van de kerkenraad en de organist gaan wel naar de kerk. De ouderling van dienst zal een aangepaste afkondigingen doen.
De dominee zal vervolgens voor dit klein comité de dienst houden. De organist speelt de liederen van de liturgie zodat de gemeente de dienst thuis kan volgen en de liederen evt. kan meezingen.
U kunt de dienst dus thuis meeluisteren via:www.kerkdienstgemist.nl of de kerktelefoon.

De kerkenraad van Wijk 1 vraagt uw begrip voor deze uitzonderlijke maatregel.

Psalm 25: 1 en 7

Stil gebed