Diensten wijkgemeente 2 op zondag 22 maart 2020 zonder gemeenteleden.

(Bericht bijgewerkt op 21 maart 2020 om 17.00 uur.)

De kerkenraad heeft vanavond besloten dat de kerkdiensten niet meer plaatsvinden in het bijzijn van gemeenteleden. Reacties uit de gemeente, de sluiting van zorginstellingen voor bezoekers en het feit dat het virus steeds meer mensen besmet, heeft de kerkenraad doen besluiten om bij de diensten geen gemeenteleden meer toe te laten. De kerkenraad betreurt deze beslissing maar ziet het als zijn verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus met deze maatregel tegen te gaan.

Slechts de predikant is met een deel van de kerkenraad aanwezig. De diensten worden zoals gebruikelijk uitgezonden.

De dienst van 10.00 uur wordt uitgezonden vanuit de Dorpskerk, voorganger is ds. H.J. Lam. De dienst van 18.00 uur wordt ook uitgezonden vanuit de Dorpskerk. Voorganger is ds. L.W. Den Boer uit Sliedrecht.

U wordt verzocht dit bericht bekend te maken aan gemeenteleden in uw omgeving  waarvan u weet dat zij geen internet hebben.

De kerkenraad.