Wijk 2 – liturgie 24 mei Dorpskerk 18.00u

WIJK-2: EREDIENST OM 18.00 UUR IN DE DORPSKERK

D.V. zondag 24 mei is de voorganger in de avonddienst onze oud-predikant dominee Ds. P.J. Droogers.
De dominee gedenkt op deze zondag
een bijzonder jubileum. Hij is dan 50 jaar dienaar van het Goddelijke Woord.

Deze bijzondere kerkdienst in bijzondere omstandigheden wordt gehouden zonder dat gemeenteleden daarbij aanwezig zijn. De kerkdienst is te beluisteren via kerkradio, www.kerkdienstgemist.nl en/of met beeld en geluid via een video-uitzending.
Zie de ‘Home’ pagina van de website voor het meeluisteren/meekijken.

Het was de bedoeling dat zijn gezin in de dienst aanwezig zou zijn en dat u dominee en mevrouw Droogers na de dienst de hand zou kunnen drukken. Helaas, door de corona-maatregelen zal de gemeente nog niet met velen samen mogen komen. Daarom is in overleg met ds. Droogers de herdenkingsdienst verplaatst naar een later tijdstip. Natuurlijk is het mogelijk om dominee en mevrouw Droogers schriftelijk te feliciteren. Hun adres is Bereklauw 35, 4251 KP.

ORDE VAN DIENST

Psalm 103 : 1 (voorzang)

Psalm 146 : 1 en 3

Psalm  27 : 3 (na het credo)