Wijk 2 – Voortgang diensten vanaf 1 juni

Voortgang kerkdiensten
Vanaf 1 juni wordt het kerken toegestaan met maximaal 30 personen tijdens de kerkdienst aanwezig te zijn. Als kerkenraad hebben we nagedacht hoe we dit in gaan invullen. 30 personen is voor onze wijkgemeente (gelukkig) een kleine groep. Wie nodig je wel uit, wie niet? Waarom hij wel en ik niet! En hoe laat je gemeenteleden zich aanmelden? Via e-mail, telefonisch? En in welke volgorde dan? Kortom, meer vragen dan antwoorden. Het lijkt de kerkenraad daarom goed om de maand juni te gebruiken om te ervaren hoe we straks na 1 juli, wanneer 100 kerkgangers worden toegelaten, te werk kunnen gaan. Daarom heeft de kerkenraad besloten om in de maand juni alleen de gezinnen van de kerkenraadsleden toe te laten bij de kerkdiensten. Voor 1 juli krijgt u nader bericht over de invulling van de diensten. Wij rekenen op uw begrip voor deze ‘overgangsmaand’.

C.J. van Eekelen