Wijk 1 – Kindernevendienst per 1 juli 2020

Vanaf de eerste zondagsmorgendienst in juli zal er weer kindernevendienst zijn. Kinderen die naar de kindernevendienst gaan moeten zoveel mogelijk plaatsnemen op de hoeken van een rij. Zo kunnen we voorkomen dat zij in een rij langs mensen van een ander huisgezin moeten gaan wanneer zij de kerkzaal verlaten en weer terugkomen. Als de kinderen in de kindernevendienstruimte aankomen, zal ook daar desinfectiemiddel staan om de handen ermee te desinfecteren.

Als de kindernevendienst afgelopen is, worden zij gehaald door de koster en dan mogen de kinderen weer naar hun eigen zitplaats gaan.

Algemeen:

Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet, ga met uw kind nog even thuis naar toilet, voordat u naar de kerk gaat.