Wijk 2 – liturgie 19 juli Dorpskerk 10.00u

D.V. zondag 19 juli is in de morgendienst de schriftlezing uit: Psalm 125 en Micha 4: 1-7.
Voorganger in deze dienst is de pastoraal-werker in onze wijk: dominee M.A. van den Berg uit Groot-Ammers.

Voor deze dienst worden de gemeenteleden uitgenodigd wiens achternaam valt binnen de letters: A t/m M.
Graag vooraf aanmelden als u/jullie de dienst wil(len) bezoeken via deze link.

De kerkenraad heeft daarbij besloten dat er in de dienst gezongen wordt en verzoekt vriendelijk om ingetogen (gedempt) te zingen.
Dit besluit is genomen op grond van de conclusies van de werkgroep ‘Zingen in de kerk’
Zie voor meer informatie bij ‘Recente berichten’: Wijk 2 – Voortgang diensten vanaf zondag 5 juli 2020.

De dienst is te beluisteren via kerkradio, www.kerkdienstgemist.nl en/of met beeld en geluid via een video-uitzending.

Zie de ‘Home’ pagina van de website voor het meeluisteren/meekijken.

ORDE VAN DIENST:

Voorzang: Psalm 121: 1 en 4