Wijk 2 – liturgie 9 aug Dorpskerk 10.00u

D.V. zondag 9 augustus is in de morgendienst de schriftlezing uit: Richteren 16.
Voorganger in deze dienst is onze oud-predikant, dominee W. Arkeraats uit Hardinxveld-Giessendam.

Voor deze dienst worden de gemeenteleden uitgenodigd van wie de achternaam valt binnen de letters: N t/m Z.
Graag vooraf aanmelden als u/jullie de dienst wil(len) bezoeken via deze link.

De kerkenraad heeft daarbij besloten dat er in de dienst gezongen wordt en verzoekt vriendelijk om ingetogen (gedempt) te zingen.
Dit besluit is genomen op grond van de conclusies van de werkgroep ‘Zingen in de kerk’
Zie voor meer informatie bij ‘Recente berichten’: Wijk 2 – Voortgang diensten vanaf zondag 5 juli 2020.

De dienst is te beluisteren via kerkradio, www.kerkdienstgemist.nl en/of met beeld en geluid via een video-uitzending.

Zie de ‘Home’ pagina van de website voor het meeluisteren/meekijken.

ORDE VAN DIENST:

Psalm     19  :  3  (voorzang)

Psalm     25  :  1 en 3

Psalm     65  :  2

Psalm     56  :  1 en 4

Psalm     73  :  10 en 13

Psalm   138  :  4

Schriftlezing

Richteren 16 : 16 – 31

Tekst voor de prediking

Idem

Thema: ‘Is dát een geloofsheld?’

• Dagon’s gevangenis als binnenkamer.
  • Dagon’s tempel als bidvertrek.
  • Dagon’s ondergang als loflied.