Wijk 2 – liturgie 16 aug Dorpskerk 18.00u

D.V. zondag 16 augustus zijn in de avonddienst de schriftlezingen uit: Psalm 3 en Handelingen 12.
Voorganger in deze dienst is onze wijkpredikant dominee H.J. Lam.

Voor deze dienst worden de gemeenteleden uitgenodigd van wie de achternaam valt binnen de letters: N t/m Z.
Graag vooraf aanmelden als u/jullie de dienst wil(len) bezoeken via deze link.

De kerkenraad heeft daarbij besloten dat er in de dienst gezongen wordt en verzoekt vriendelijk om ingetogen (gedempt) te zingen.
Dit besluit is genomen op grond van de conclusies van de werkgroep ‘Zingen in de kerk’
Zie voor meer informatie bij ‘Recente berichten’: Wijk 2 – Voortgang diensten vanaf zondag 5 juli 2020.

De dienst is te beluisteren via kerkradio, www.kerkdienstgemist.nl en/of met beeld en geluid via een video-uitzending.

Zie de ‘Home’ pagina van de website voor het meeluisteren/meekijken.

ORDE VAN DIENST:

ZINGEN:
PSALM    84 : 1

PSALM    84 : 6
PSALM      9 : 8
PSALM      3 : 2 en 3
PSALM      3 : 4
PSALM  108 : 1

SCHRIFTLEZINGEN:
O.T.:  Psalm 3 : 1 – 9
N.T.:  Handelingen 12 : 4 – 6
Tekst: Psalm 3 : 6

AANVANGSTEKST:
Spreuken 3 : 24: “Als je gaat slapen, zul je niet angstig zijn; maar je zult neerliggen en je slaap zal vredig zijn.”