Inzamelactie van postzegels en kaarten.

Inzamelactie van postzegels, kaarten
Al jarenlang worden er in het hele land door vele vrijwilligers postzegels en kaarten ingezameld voor het zendingswerk van Kerk in Actie en de Gereformeerde Zendingsbond. De ingezamelde postzegels en kaarten worden uitgezocht en vervolgens op beurzen, maar ook via marktplaats verkocht.
Vooropgesteld kan worden, dat alle postzegels en enveloppen met een postzegel van harte welkom zijn. Ook alle enkele ansichtkaarten zijn gewild. Hieronder staan echter enkele richtlijnen waarmee u rekening kunt houden voor een hogere opbrengst bij de verkoop van de postzegels en kaarten:
1. Vooral de oudere kaarten zijn gewild en daarom extra gewenst.
2. Beschadigde kaarten leveren in de praktijk helaas weinig op.
3. Bepaalde dubbele vouwkaarten leveren extra geld op, zoals (van): Anton Pieck, Rien Poortvliet, Rie Kramer, Marjolein Bastin, Anne Geddes, Unicef, Removos (mond en voetschilders), Hartjeskaarten ‘Voor het kind’ (met hartje achterop), De Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij en Geboortekaartjes.

U kunt uw postzegels en kaarten inleveren in de inzamelbox in de hal van de beide kerken en De Bron.

Voor vragen kunt u terecht bij Gea Hassefras, telefoon 0183-503174 of Marianne Groeneveld, telefoon 0183-501127.

Op de website: http://www.kerkinactie.nl/Kerk-en-gemeenten/Acties-in-mijn-kerk/Inzamelingsacties–i15310 is meer-/uitgebreidere informatie te vinden.