Hulpkoster

Het zal u vast opgevallen zijn dat Corine van der Stelt een paar keer met onze koster in de Biesboschkerk, Bertus Verhoeven, heeft meegelopen. Corine had aangegeven interesse te hebben in het kosters vak.

Onze koster Bertus Verhoeven neemt de morgendiensten voor zijn rekening en Gerrit Visser, als hulpkoster, de avonddiensten. Gerrit Visser kan, in verband met zijn werk, niet alle avonddiensten aanwezig zijn. Wij, het college van kerkrentmeesters, zijn dan ook blij dat Corine nu definitief heeft aangegeven als hulpkoster aan het werk te willen gaan.

Wij heten Corine dan ook welkom als hulpkoster in de Biesboschkerk. Ook zal ze invalbeurten in de Dorpskerk gaan doen. Het college vraagt aan u of u haar hartelijk wilt ontvangen en haar wilt steunen bij dit werk.

Corine, hartelijk welkom bij het kostersteam en wij wensen je Gods zegen toe bij dit mooie werk.