Schilderwerk ‘De Bron/Kleine zaal Dorpskerk’

Schilderwerken in De Bron en kleine zaal in de Dorpskerk
In De Bron zijn alle wanden en betimmeringen op de begane grond geschilderd. Tevens zijn in de kleine zaal van de Dorpskerk alle wanden betimmerd, behangen en gesausd. Ook is het plafond gesausd en zijn de kozijnen, deuren en overige betimmeringen geschilderd.

De collectes aan de uitgang, in de maanden juli en augustus, waren voor dit doel bestemd. Deze collectes hebben het mooie bedrag van € 7.116,79 opgebracht. Hiervoor onze hartelijke dank.
Een groot deel van de gemaakte kosten, zijnde € 12.700,00 kon hiermee worden betaald. Verder is de vloer in De Bron gereinigd en voorzien van een nieuwe coating. Ook is de scheur in de vloer gerepareerd. De vloer in de kleine zaal van de Dorpskerk is voorzien van marmoleum en de zitkussens zijn opnieuw bekleed. Al met al is er veel werk verricht en het mag gezien worden!

Wij, het college van kerkrentmeesters, zijn blij en dankbaar voor het behaalde resultaat. Nogmaals dank aan allen die hier aan hebben bijgedragen.