Trema: gratis budgetcursus “Rondkomen met inkomen”.

TREMA: gratis budgetcursus “Rondkomen met inkomen”.
Wekelijkse cursus start 24 februari a.s. te Nieuwendijk.

De termen crisis en bezuinigingen zullen u in deze tijd vast niet onbekend zijn. In de media is dit het gesprek van de dag. Mogelijk merkt u zelf het effect van deze crisis en bezuinigingen en heeft dat ook gevolgen voor uw eigen financiële situatie.
In deze cursus leert u hoe u een overzicht kunt maken van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en worden tips en trucs aangereikt om u aan dit overzicht te houden. Ook krijgt u meer inzicht in regelingen en voorzieningen en komt het aanpakken en oplossen van financiële problemen aan de orde.
Mocht deze cursus voor u op dit moment niet uitkomen maar wilt u toch graag deelnemen, dan kunt zich alvast aanmelden voor één van de cursussen die op een later moment worden aangeboden.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Marjolein van Zwol (emailadres:maatschappelijkwerk@trema.org), maatschappelijk werkster bij Trema Welzijn, 0183-408444 of Liesbeth Kieboom (emailadres: preventiekredietbank@breda.nl) van de Kredietbank West-Brabant, ook bereikbaar via telefoonnummer 076-5299441.

Aanmelden.
U kunt zich aanmelden tot 13 februari a.s. voor de cursus bij Trema Welzijn, via email: marjolein.van.zwol@trema.org of via tel. nr. 0183-408444.
De aangemelde cursisten krijgen voorafgaand aan de cursus een telefonisch intakegesprek. Pas daarna wordt de aanmelding definitief.

Mocht deze cursus voor u op dit moment niet uitkomen maar wilt u toch graag deelnemen, dan kunt u zich alvast aanmelden voor één van de cursussen die op een later moment worden aangeboden.

Website van Trema is http://www.trema.org/

Bron: Altena Nieuws, 131e jaargang no 6, donderdag 05-02-2015.

Print Friendly, PDF & Email