Kerkradio – / internet uitzendingen 2015

Kerkradio – / internet uitzendingen 2015.
Hierbij geven wij u de data door, wanneer de kerkradio – / internet uitzendingen D.V. in 2015 zullen plaatsvinden.

De data zijn in 2015: vrijdag 6 maart (thema: Goede Vrijdag en Pasen), vrijdag 24 april (thema: Hemelvaart en Pinksteren), vrijdag 3 juli, vrijdag 30 oktober (thema: Hervormingsdag en Dankdag) en maandag 21 december (thema: Kerstfeest).
Noteer de data vast in uw agenda.

De uitzendingen zijn altijd vanuit de Dorpskerk en vangen aan om 19.30 uur.
Een aanvraag en/of groet enz., kunt u doorgeven, uiterlijk een week voor de uitzending, via de mail: kerkradiowerkendam@ziggo.nl of aan Jacoline van Maastricht, Vissersdijk 85 of Janneke de Jong, Wilgenlaan 31.

Voor verdere informatie wordt u verwezen naar Kerkklanken, de website (www.hervormdegemeentewerkendam.nl>Algemeen>Diaconie>Diac-nieuws) of de afkondigingen enige tijd voordat de uitzending zal plaatsvinden