Inschrijfformulier 24-uurs reis Parijs op 15 mei 2015

Vorig jaar waren er helaas wat te weinig aanmeldingen, maar was er wel veel animo voor. Vandaar dit jaar nog een nieuwe poging om de 24-uurs reis naar Parijs te organiseren.

De 24-uurs reis is een prima mogelijkheid om de stad Parijs te ontdekken en alle bekende bezienswaardigheden te zien, we komen o.a. langs de Grande Arche (La Défense), Arc de Triomphe, Champs-Élysées, La Madeleine, Jardin des Tuileries, Louvre, Cathédrale Notre-Dame, Tour Eiffel en nog veel meer. Via de link onderaan deze pagina kunt u het inschrijfformulier downloaden, daarbij is ook een overzicht van de bezienswaardigheden toegevoegd.

Na opgave en voor aanvang van de reis ontvangt u een programmaboekje met alle informatie over de route en de bezienswaardigheden.

De kosten voor deze reis bedragen €55,- per persoon.

Verzamelen:                                         Donderdag 14 mei om 23.30 uur in De Bron
Vertrek:                                                Vrijdag 15 mei om 0.00 uur per touringcar
Retour:                                                Zaterdag 16 mei omstreeks 1.30 uur
Lengte stadswandeling:                       Ongeveer 15 kilometer

Als de lengte van de wandeling voor u te veel is, dan bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid bepaalde stukken met de metro af te leggen.

Bijgaand treft u het inschrijfformulier aan, deze kunt u digitaal invullen en mailen naar dirk@devreeonline.nl of door de brievenbus doen op K. van de Sandestraat 23. Het formulier kan uiterlijk vrijdag 6 maart worden ingeleverd.

Heeft u vragen m.b.t. de reis? Bel of mail gerust, het telefoonnummer is 06 511 829 13.

Download inschrijfformulier 24-uurs reis Parijs

 

Print Friendly, PDF & Email