Kerkbalans 2015 tussenstand

Zoals eerder afgekondigd was de opbrengst bij de eerste telling van de actie kerkbalans 2015:  € 186.000,00 .  Een mooi bedrag , een goede start van de actie.

Om u, als gemeente, op de hoogte te houden kunnen wij u melden dat de stand van de toezeggingen op 11 februari j.l. was opgelopen tot € 206.250,00.  Dit komt vooral omdat er nog enveloppen zijn nagekomen en er stortingen op de bankrekening zijn gedaan.

Het college van kerkrentmeesters is zeer verheugd met deze tussenstand en wij danken u  hartelijk voor uw toezeggingen en stortingen. Op deze manier maakt u het mogelijk dat het kerkenwerk door kan blijven gaan.

Ook bedanken we de vrijwilligers die hier aan hebben meegewerkt en er tijd voor vrij hebben willen maken. Bovenal dank aan God, dat wij zijn aanwezigheid hierin mogen zien en ervaren.

Nog een oproep aan hen wie de envelop nog niet hebben ingeleverd. Zou u zo vriendelijk willen zijn om hem aan de koster of één van de kerkrentmeesters af te geven?  Bij voorbaat hartelijk dank.

Het college van kerkrentmeesters.