Catechese-W1

Catechisatie

De catechese gaat weer beginnen, woensdagavond 18 september. De groep van 11-14-jarigen van 19.00 – 20.00 uur in De Bron, die afgelopen seizoen door Joska geleid werd, zal nu door Henri Dekker, onze kerkelijk werker geleid worden. De groep van 14-18 is welkom in de pastorie, naast De Bron. De jongens om 18.30 uur, de meiden van 19.15-20.00 uur. Er zijn meer jongeren welkom! Er deden afgelopen seizoen zo’n 20 jongeren mee. We hopen dat dat er meer worden. Ouders, het is erg belangrijk en waardevol dat je kind, naast de kerkdienst (zeker als hij/zij die saai vindt!) een plek heeft waar met leeftijdsgenoten over geloof gepraat wordt. Dat vormt ze en kan helpen om wat meer band te krijgen met leeftijdsgenoten uit de kerk en met onze God.

Ds. Guido van der Neut