Credo / Inloop

Credo/Inloop is dé vereniging voor jeugd van 12 tot 16 jaar. Nagenoeg elke zaterdagavond wordt op de zolder in ”de Bron” club gehouden. De avonden beginnen om 19.30 uur en worden afgesloten tussen 21.30 en 22.00 uur. Je ontmoet elkaar om voor de pauze o.a. samen met de Bijbel bezig te zijn en waar je met elkaar ff bijpraat. Op de avonden wordt verder niets georganiseerd dus is er alle tijd om met elkaar te praten, discussiëren en spelletjes te doen. Wij hebben gezorgd voor een voetbaltafel en biljart. De rest van de spellen zijn er ook! Er is koffie, thee en frisdrank en er zijn de nodige versnaperingen te verkrijgen. Met elkaar gaan we ook nogal eens uit!
Na de pauze wordt er altijd een spel of een andere activiteit georganiseerd. Natuurlijk is er elke avond tijd om je vrienden en vriendinnen weer van het laatste nieuws op de hoogte te stellen.

Het clubseizoen wordt traditiegetrouw afgesloten met een afsluitweekend. Van vrijdagavond tot zaterdagavond verblijven de tieners dan op een kampeerboerderij. Het programma is gevuld met heel veel spellen, maar ook bezinning en Bijbelstudie krijgen volop aandacht.

Wie de schoen past trekt ‘m zaterdags aan en ziet elkaar op Credo/Inloop.

Voor komend seizoen hopen we DV komende data samen te komen:

12 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 14 december, 11 en 25 januari, 8 en 22 februari, 7 en 28 maart en ten slotte 11 april.

Tot ziens!

Voor informatie:

Dolf Kornet, Niek van der Wiel, Erwin Westerlaken, Cor Kornet en Jonan Harrewijn.

 

Print Friendly, PDF & Email