Ichthus

Voor de jongeren van 16 jaar en ouder is er de jeugdvereniging Ichthus. De jeugdvereniging komt één keer in de 14 dagen op zondagavond bij elkaar in ”De Bron” als de avonddienst in de ”Dorpskerk” wordt gehouden.

Een Ichthus-avond bestaat altijd uit twee delen. We beginnen de avond met zingen en de inleiding die door de jongeren zelf voorbereid worden. Aan de hand van deze inleiding gaan we in gesprek met elkaar. De onderwerpen die aan de orde komen, worden aangereikt door de HGJB. Na de pauze is er tijd voor het ontspannen gedeelte. Eén van de jongeren heeft een activiteit/spel voorbereid wat we met de groep gaan doen.

De jv heeft door het jaar heen ook een aantal uitjes. Zo doen we mee met het sporttoernooi, hebben we een strandwandeling, gaan uit eten of ondernemen andere activiteiten. Aan het einde van het seizoen wordt er een afsluitweekend georganiseerd. De leden van Ichthus verblijven dan op een kampeerboerderij. Het programma is gevuld met allerlei spellen en activiteiten, bezinning, bijbelstudie, zingen en een bonte avond.

Daarnaast zijn verschillende leden betrokken bij het bestuur; de penningmeester, een afgevaardigde uit de activiteitencommissie en een afgevaardigde uit de weekendcommissie.

Ichthus (16+): Onno en Aletta Paans

We komen, komend seizoen (DV), op de komende data samen te komen:

13 en 27 oktober, 10 en 24 november, 8 en 22 december, 5 en 19 januari, 2 en 16 februari, 1, 15 en 29 maart en op 24-25 april hopen we op kamp te gaan.

Print Friendly, PDF & Email