Ichthus (20+)

Ben jij 20+?

Dan nodigen wij jou uit, om eens in de 14 dagen een seizoen lang met ons en de Ichthus 20+ groep mee te doen. Wij zijn Alette en Onno en begeleiden de altijd in aantal wisselende groep op zondagavond van 20:00 tot 22:00 uur. We beginnen altijd gezamenlijk met de twee groepen, dus Ichthus 1 (16 tot 20+) en Ichthus 2. Na de gezamenlijke opening, gaan we als twee gescheiden groepen verder.

Afgelopen jaar hebben we met zijn allen bedacht hoe de invulling er uit moet komen te zien. Het is ten slotte van en voor de jeugd van 20+. We zijn dit seizoen begonnen met elkaar, door te benoemen wat we van het seizoen verwachten en een aantal verbeterpunten ten opzichte van het afgelopen jaar aan elkaar mee te geven. De praktijk is altijd weerbarstiger, dus nu ervaren we of het ons gaat lukken met elkaar de verbeterpunten herkenbaar in de avonden te benoemen. We zijn het seizoen begonnen met de Bijbelstudies over discipelschap, waarbij we het boek ‘In Zijn spoor’ door Ds. H.J. van der Veen gebruiken. Dit sluit aan bij de keuze van meerdere lidmatenkringen. Benieuwd hoe de lidmatenkringen dit ervaren? Spreek elkaar bij een koffiemomentje! Wij hebben ervaren dat deze Bijbelstudie een open houding vraagt van iedereen, het vergt moed, om dit te tonen naar elkaar! Onno en ik hebben dit seizoen de inleiding mogen geven met het thema: God waar bent U? Daarvoor hebben we de handleiding gebruikt van de HGJB. De HGJB brengt verschillende inleidingen uit, zodat een stappenplan voor de avond samen te stellen is. Op de bijgevoegde foto een onderdeel waarbij we met zijn allen actief aan de slag zijn gegaan.

Ook iets voor jou?

Is dit misschien wat je zoekt? Een bron van inspiratie zijn voor mede jongeren? Elkaar bevragen, naar elkaar luisteren, samen discussiëren. Elkaar bemoedigen, horen waar de ander tegenaan loopt. Want jong zijn en Christen is niet altijd makkelijk. Je loopt vaak tegen zaken aan die je niet alleen even oplost. Daar is Ichthus 2 ook voor. Samen praten, samen beleven, samen bespreken, samen zijn. Ben je geïnteresseerd, kom dan gewoon kijken. Want we zien naar je uit. Niet voor de mensen, maar voor jezelf. Groei met ons, net zoals wij mogen leren van jullie, in het geloof.

Bij deze willen wij graag jou uitnodigen, mits je van een open en goed gesprek houdt!

Ichthus (16+): Ab en Mini Wemmenhove
Ichthus (20+): Onno en Aletta Paans

 

Print Friendly, PDF & Email