Jongeren (vanaf 12 jaar)

12+ club
De 12+ club is voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Om de twee weken komen we bij elkaar op een zondagavond in ‘de Bron’. De avonden beginnen om 19.30 uur en zijn rond 21.00 uur afgelopen. Elke avond staat een bepaald thema centraal. Met elkaar gaan we nadenken over dit thema door te lezen uit de Bijbel en door met elkaar vragen te beantwoorden en te praten over het thema. Na de pauze is er een ontspannend gedeelte waarbij we met elkaar een spel gaan doen.

We hebben club op zondagavond (na de dienst in de Dorpskerk) van 19.30-21.00 uur

Contactpersoon: Mathijs Vos (06-12811195 / yoghidrinker@hotmail.com)

16+ club
De 16+ club is voor jongeren vanaf 16 jaar. Om de twee weken komen we bij elkaar op een zondagavond op de zolder van ‘de Bron’. De avonden beginnen om 19.30 uur en zijn om ongeveer 22.00 uur afgelopen. Elke avond staat een bepaald thema centraal. We beginnen met koffie drinken en daarna wordt met elkaar aan de hand van de Bijbel nagedacht over het thema. Naast Bijbelstudie is er veel ruimte voor ontmoeting en bijvoorbeeld het spelen van een leuk spel.

We hebben club op zondagavond (na de dienst in de Dorpskerk) van 19.45-22.00 uur

Contactpersoon: Kees van der Stelt

Shine-On
Shine-On organiseert elke maand gezellige activiteit voor jongeren van 12 tot ca. 23 jaar. Je kunt hierbij denken aan schaatsen, een bosspel, filmavond, het jaarlijkse kerstdiner of een spelletjesavond. Het maakt niet of je op de 12+ of 16+ club zit of helemaal niet: iedereen is welkom! Neem gerust vrienden en vriendinnen mee!

Contactpersoon: Martin van Aken (mail2shineon@gmail.com)