Werkgroep ZAMBIA…!!..Kijk en Lees..!!

Wie zijn wij en wat gaan we doen?

Deze zomer gaan wij met 7 jongeren uit Werkendam op werkvakantie naar Zambia. Wij hopen hier een highschool te gaan bouwen voor de jongeren in Miloso.

Met wie gaan wij mee?

World Servants is een christelijke organisatie die over de hele wereld scholen, klinieken, huizen en schoonwatervoorzieningen bouwt. World Servants werkt samen met verschillende organisaties zoals bijvoorbeeld ‘Wilde Ganzen’. In samenwerking met deze hulporganisaties wordt gekeken naar landen waar dit soort projecten nodig zijn.

Onze acties! 

Voor dit project is een bedrag nodig van €17.000. Dit hopen wij op te halen door middel van verschillende acties en sponsoring.

Wij hebben een doorlopende taartenactie. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag en wilt u daarvoor een taart hebben dan kan dit heel makkelijk besteld worden bij ons. U kunt kiezen uit;

Oma’s Appeltaart: € 10,00
Fruitige MonChoutaart: € 10,00
Romige Kwarktaart: € 7,50
Kleffe cake: € 4,00
 

Bestellen kan via zambiaws@gmail.com  of bel: 0651511228

Verder hebben wij een doorlopende kaartenactie. In verband met de naderende kerst hebben we kerstkaarten, maar ook gewone kaarten. Deze kunt u vinden bij Blokker, Werkendam.

Als derde hebben we een doorlopende lege flessenactie. Wanneer u bij de MCD of C1000 uw statiegeldbon inlevert steunt u ons en het project in Zambia.

De volgende acties staan op de planning voorde komende maanden.

o.a een zwemsponsoractie, autowasactie, zaalvoetbaltoernooi, survialdag en nog een aantal andere acties. Wilt u hier meer over weten? Hou dan onze site even in de gaten. 

Heeft u nog vragen over het project of de acties? Of wilt u een bestelling door geven of wilt u ons op een andere manier steunen? Neem dan gerust eens contact met ons op via

zambiaws@gmail.com

Kijk ook eens op:

www.zambiaws.nl!

Alvast bedankt!

 

Print Friendly, PDF & Email